Furnizori

 

 


PCB Piezotronics a fost fondată în anul 1967 şi produce senzori piezoelectrici pentru măsurători de vibraţii, acustice, forţă, presiune, masă, eforturi, şocuri şi cuplu mecanic. Experienţa PCB Piezotronics a fost folosită la implementarea circuitelor microeletronice pentru condiţionarea semnalului în senzori, pentru a-i face mai uşor de folosit şi mai compatibili cu mediul înconjurător. Aceşti senzori ICP au devenit foarte populari şi totodată baza succesului companiei.

PCB Piezotronics produce cea mai mare selecţie de senzori şi accesorii pentru senzori din întreaga lume. Posibilităţile de măsurare s-au extins odată cu adaugarea tehnologiilor piezoceramice, capacitive şi piezorezistive. Liniile de produse PCB Piezotronics includ senzori pentru măsuratori de acceleraţie, acustică, forţă, masă, presiune, şocuri, eforturi, cuplu mecanic şi vibraţii. 

Produsele PCB Piezotronics sunt prima alegere a inginerilor şi oamenilor de ştiinţă din companii, institute de cercetare, laboratoare idependente şi universităţi din întreaga lume. 

PCB Piezotronics oferă servicii de neegalat. Sloganul "Satisfacţia totală a clienţilor" stă la baza activităţii PCB Piezotroics. Acest slogan nu este susţinut doar de produse de calitate superioară ci şi de garanţia necondiţionată. O reţea mondială de specialişti, agenţi de vânzări şi ingineri, care sunt gata în orice minut să ofere gratuit asistenţă clienţilor. 

   

logosinusmesstehnik

 

Încă de la înfiinţare în anul 1990, compania SINUS MESSTECHNIK GmbH a dezvoltat, produs şi distribuit echipamente şi software pentru măsurători de sunet şi vibraţii. 

Compania SINUS MESSTECHNIK cooperează cu firme din Germania şi nu numai, pentru a fi capabilă să ofere soluţii complete le preţuri rezonabile. Aceasta cooperare pentru dezvoltarea şi producerea  de instrumente de măsură inovative conduce la obţinerea unor rezultate optime care sunt în principal în ajutorul utilizatorilor. 

SINUS MESSTECHNIK GmbH este de asemenea un partener de încredere, ca şi furnizor de soluţii electronice complete, precum şi de echipamente proiectate, dezvoltate şi produse în conformitate cu cerinţele clienţilor săi. Larson Davis oferă soluţii complete pentru măsurarea şi analiza nivelului de zgomot şi vibraţii inclusiv vibraţii umane. De la instrumente stand-alone, simplu de utilizat, până la sisteme de senzori, inclusiv sisteme de achiziţie de date şi software, Larson Davis oferă soluţia completă.

Ca şi divizie a PCB Piezotronics, Larson Davis se înscrie în linia sloganului "Satisfacţia totală a clienţilor", prin intermediul calităţii superioare şi a garanţiei remarcabile a produselor Larson Davis. Este de asemenea disponibilă o reţea mondială de specialişti, agenţi de vânzări şi ingineri, care sunt gata în orice minut să ofere gratuit asistenţă clienţilor, precum şi suportul tehnic necesar.

 

 

AEP Transducers se mândreşte cu o prezenţă puternică pe piaţa celulelor de sarcină şi a instrumentelor electronice. Experienţa de peste 40 de ani în acest domeniu fac ca produsele AEP să fie sinonime cu fiabilitatea şi calitatea. Printre produsele AEP Transducers veţi putea găsi mai multe tipuri de dinamometre electronice, traductoare de masă (celule de sarcină) şi traductoare de presiune, precum şi amplificatoare de măsură. AEP Transducers are următoarele realizări: 

 • Introducerea în procesul de producţie, în decursul ultimului deceniu, a proiectării cu ajutorul elementelor finite.
 • Asamblarea automată a componentelor folosind thenologia SMT.
 • Asamblarea realizată de staţii robotizate.
 • Staţii robotizate de sudură cu laser.
 • Testarea automată a instrumentelor electronice.
 • Staţii automate de calibrare şi compensare termică a senzorilor.
 • Laboratoare interne de testare conform standaredelor proprii şi E.M.C conform legilor în vigoare.AEP Transducers continuă să proiecteze şi să fabrice o gamă completă de produse. Noua gamă de produse AEP, care necesită un centru SIT, face parte din gama aparatelor de calibare de teren şi se ocupă cu tratamentele în vid şi PVD (procese de depunere a vaporilor). Datorită performanţelor şi fiablităţii acestor produse, grupul AEP Transducers oferă o prezenţă solidă în diferite domenii de măsurare, calibrare şi metrologie, cum ar fi:

 • Hidraulică.
 • Pneumatică.
 • Automatizări.
 • Bancuri de probă.
 • Maşini pentru testarea materialelor.
 • Laboratoare.
 • Cercetare.
 • Calibrare.
 • Sisteme electronice de cântărire.
 • Dozare automată.

 

Cine suntem

Compania ROMEGA SRL este o societate comerciala cu capital privat, fondata in anul 1993, cu sediul in Cluj-Napoca. Inca de la infiintare Compania ROMEGA SRL s-a impus pe piata senzorilor, componentelor si produselor industriale ca un partener de incredere. 

Personalul Companiei ROMEGA are o bogata experienta in domeniul comercializarii, instalarii, modernizarii de instrumentatie de masura pentru aplicatii industriale, de proiectare si cercetare. Ne mandrim cu o retea de parteneri puternici, care sunt nume importante in domeniile in care activeaza. 

Compania noastra va ofera solutii profesionale in domeniul industrial pentru masurarea diferitilor parametri. Va rugam sa consultati sectiunea de produse pentru a afla mai multe despre gama de produse oferite, iar apoi va rugam sa ne contactati pentru a va oferi orice fel de informatii suplimentare despre produsele noastre. Personalul Companiei ROMEGA va ofera cu deosebita placere orice informatie tehnica de specialitate referitoare la produsele si  serviciile oferite.

Accelerometre

PCB Piezotronics manufactures precision accelerometers to satisfy the accurate measurement of vibration, shock, acceleration, and motion for monitoring, control, and testing applications. A variety of sensing technologies are utilized in order to fulfill a vast assortment of measurement requirements. In addition to our precision miniature units, rugged accelerometers and vibration sensors for industrial machinery vibration monitoring are offered through our IMI division.

Celule de sarcina

PCB Load & Torque, Inc., manufactures a wide range of high-accuracy, strain gage load cells for aerospace, automotive, energy, industrial, and other R&D applications. General purpose load cells are suitable for a wide range of routine static force measurement applications, including weighing, structural testing, and material testing machines. Fatigue-rated load cells are specifically designed for fatigue testing machine manufacturers and users, or any application where high cyclic loads are present.

Copyright 2012 Romega SRL