PCB Piezotronics a fost fondată în anul 1967 şi produce senzori piezoelectrici pentru măsurători de vibraţii, acustice, forţă, presiune, masă, eforturi, şocuri şi cuplu mecanic. Experienţa PCB Piezotronics a fost folosită la implementarea circuitelor microeletronice pentru condiţionarea semnalului în senzori, pentru a-i face mai uşor de folosit şi mai compatibili cu mediul înconjurător. Aceşti senzori ICP au devenit foarte populari şi totodată baza succesului companiei.

PCB Piezotronics produce cea mai mare selecţie de senzori şi accesorii pentru senzori din întreaga lume. Posibilităţile de măsurare s-au extins odată cu adaugarea tehnologiilor piezoceramice, capacitive şi piezorezistive. Liniile de produse PCB Piezotronics includ senzori pentru măsuratori de acceleraţie, acustică, forţă, masă, presiune, şocuri, eforturi, cuplu mecanic şi vibraţii. 

Produsele PCB Piezotronics sunt prima alegere a inginerilor şi oamenilor de ştiinţă din companii, institute de cercetare, laboratoare idependente şi universităţi din întreaga lume. 

PCB Piezotronics oferă servicii de neegalat. Sloganul "Satisfacţia totală a clienţilor" stă la baza activităţii PCB Piezotroics. Acest slogan nu este susţinut doar de produse de calitate superioară ci şi de garanţia necondiţionată. O reţea mondială de specialişti, agenţi de vânzări şi ingineri, care sunt gata în orice minut să ofere gratuit asistenţă clienţilor. 

   

logosinusmesstehnik

 

Încă de la înfiinţare în anul 1990, compania SINUS MESSTECHNIK GmbH a dezvoltat, produs şi distribuit echipamente şi software pentru măsurători de sunet şi vibraţii. 

Compania SINUS MESSTECHNIK cooperează cu firme din Germania şi nu numai, pentru a fi capabilă să ofere soluţii complete le preţuri rezonabile. Aceasta cooperare pentru dezvoltarea şi producerea  de instrumente de măsură inovative conduce la obţinerea unor rezultate optime care sunt în principal în ajutorul utilizatorilor. 

SINUS MESSTECHNIK GmbH este de asemenea un partener de încredere, ca şi furnizor de soluţii electronice complete, precum şi de echipamente proiectate, dezvoltate şi produse în conformitate cu cerinţele clienţilor săi. Larson Davis oferă soluţii complete pentru măsurarea şi analiza nivelului de zgomot şi vibraţii inclusiv vibraţii umane. De la instrumente stand-alone, simplu de utilizat, până la sisteme de senzori, inclusiv sisteme de achiziţie de date şi software, Larson Davis oferă soluţia completă.

Ca şi divizie a PCB Piezotronics, Larson Davis se înscrie în linia sloganului "Satisfacţia totală a clienţilor", prin intermediul calităţii superioare şi a garanţiei remarcabile a produselor Larson Davis. Este de asemenea disponibilă o reţea mondială de specialişti, agenţi de vânzări şi ingineri, care sunt gata în orice minut să ofere gratuit asistenţă clienţilor, precum şi suportul tehnic necesar.

 

 

AEP Transducers se mândreşte cu o prezenţă puternică pe piaţa celulelor de sarcină şi a instrumentelor electronice. Experienţa de peste 40 de ani în acest domeniu fac ca produsele AEP să fie sinonime cu fiabilitatea şi calitatea. Printre produsele AEP Transducers veţi putea găsi mai multe tipuri de dinamometre electronice, traductoare de masă (celule de sarcină) şi traductoare de presiune, precum şi amplificatoare de măsură. AEP Transducers are următoarele realizări: 

 • Introducerea în procesul de producţie, în decursul ultimului deceniu, a proiectării cu ajutorul elementelor finite.
 • Asamblarea automată a componentelor folosind thenologia SMT.
 • Asamblarea realizată de staţii robotizate.
 • Staţii robotizate de sudură cu laser.
 • Testarea automată a instrumentelor electronice.
 • Staţii automate de calibrare şi compensare termică a senzorilor.
 • Laboratoare interne de testare conform standaredelor proprii şi E.M.C conform legilor în vigoare.AEP Transducers continuă să proiecteze şi să fabrice o gamă completă de produse. Noua gamă de produse AEP, care necesită un centru SIT, face parte din gama aparatelor de calibare de teren şi se ocupă cu tratamentele în vid şi PVD (procese de depunere a vaporilor). Datorită performanţelor şi fiablităţii acestor produse, grupul AEP Transducers oferă o prezenţă solidă în diferite domenii de măsurare, calibrare şi metrologie, cum ar fi:

 • Hidraulică.
 • Pneumatică.
 • Automatizări.
 • Bancuri de probă.
 • Maşini pentru testarea materialelor.
 • Laboratoare.
 • Cercetare.
 • Calibrare.
 • Sisteme electronice de cântărire.
 • Dozare automată.

 

Copyright 2012 Romega SRL